Bönhamn

Min sista fredag innan en kort semester spenderade jag på en skolavslutning. Passande, inte sant? Bland finklädda studenter och gymnasieelever satt jag i skogsbyxor och skjorta för att dela ut ett stipendium. Det var kul! Jag insåg plötsligt: 
 
1. Det är tio år sedan min student 🙀
2. Jag kände mig äldre då än nu
3. Jag gjorde inget av alla måsten (åka flak, dricka mig full, ha stor fest) även om man bara tar studenten en gång och jag ångrar det inte ett dugg. Jag tävlade sm i voltige istället. Bra val!
4. Fy fan vad jag fortfarande är bra 😜Det borde man få sjunga oftare tycker jag!
 
Efter den inte så ansträngande arbetsdagen åkte jag hem och myste med familjen. Vi hängde i trädgården tills vädret vände från sol och värme till regn och åska. 
 
 
Då gjorde vi en utflykt till Bönhamn där prognosen sa molnfri himmel. Det stämde nästan! Vad som stämde sämre var vårt minne av att resan tog typ en timme. Snarare dubbelt! Det gick bra ändå.
 
 
Om utflykten behöver jag inte säga mycket. Bilderna får själv tala om vacker natur, god fika, mys i sjalen och spring i benen.
 
Beundrar utsikten över Höga Kusten
 
Upptäcksfärd för liten charmknutte som hälsade på varenda sommargäst
 
Kaffe och macka på Kafé Bryggan
 
Fina och mysiga sjalen fick vila i solen en stund
 
Promenad längs fin naturstig, Alfred ville helst SPRINGA nedför stigen, gärna helt själv. 
 
Det var nästan ett år sedan vi var i Bönhamn sist. Då var Alfred 1,5 månader och vi sa att "hit ska vi ta med mormor och morfar nån gång". Nu har vi gjort det :-) Kanske blir det fler tillfällen, men än har vi många utflyktsmål kvar i vår vackra region! Imorgon ska vi på rabarberfestival i Kvarnparken. Det får bli mitt helg-tips ikväll. Tipsa gärna om dina favoriter i kommentarsfältet.