Semster på hemmaplan

Jag är hemma. Helgen är slut. Semestern fortsätter! Vi vill jobba hemma och vila och träffa folk och jag vet inte allt. Kommer som vanligt inte hinna hälften, men det gör inget :-) Fördt och främst ska vi vara tillsammans. Idag började vi med att sova till nästan halv åtta, äta långsam frukost och sen hänga ute på gården ett par timmar medan Danne fick sovmorgon. 
 
 
Alfred, Dante och jag har firat första dagen med så lite tråk och så mycket mys som möjligt. Vi överlät handling, sopsortering, gräsklippning och annat åt Danne. Fast Alfred erbjöd sig stt fixa gräset ;-) 
 
 
Vi åkte på utflykt till kollegans sommarstuga under tiden. Fick träffa hans härliga barn. Den lilla trollungen är nästan lika gammal som Alfred. 
 
 
Mycket bus, god fruktsallad och en promenad i skogen. Perfekt! Det är så roligt att vi år flera på jobbet med små i samma ålder. Det blir så lätt att hitta något att prata om på fikat då :-). 
 
Smågungen blev burna i skogen. En i sele, en k sjal :-) 
 
 
När vi kom hem fick jag tid stt springa, styrketräna och duscha. Underbart! Nu har Danne satt upp en stång i trädgården att göra chins i. Förutom det har vi romerska ringar, ribbstol, pilatesboll och tunnmatta i längan. Bra förutsättningar för träning alltså!