GLAD pĂ„sk 🌾

Jag Ă€r sĂ„ glad idag. Bomulls-glad och lugn pĂ„ ett sĂ€tt jag inte kĂ€nt pĂ„ lĂ€nge. SĂ„ skönt! 

(null)

Daniel och jag hann prata pĂ„ riktigt igĂ„r. Om kök och om förskola, om Corona, jobb och trötthet. Det kĂ€ndes viktigt! 

(null)

Hemma har pĂ„sken flyttat in i renoveringsröran. Det Ă€r fint Ă€ndĂ„ om man fokuserar pĂ„ vackra stockar och tapeter snarare Ă€n lösa sladdar och allt det ofĂ€rdiga. Nu Ă€r förresten ganska mycket ordnat. Vi har bestĂ€llt vitvaror och bĂ€nkskivor, lampor och mer tapet. Haft elektrikern pĂ„ besök. Om en dryg vecka börjar Jesper och elektriker-Peter pĂ„ riktigt. DĂ„ flyttar vi över i svĂ€rförĂ€ldrarnas hus ett tag. 
(null)

Ja nu tar vi pĂ„sk och gör oss redo för sprĂ„nget in i en ny fas i livet. För efter pĂ„sklovet Ă€r det inte bara köksrenoveringen som drar igĂ„ng för fullt. DĂ„ gĂ„r Ă€ven startskottet för Norra Skog. Dessutom börjar Svea förskolan - för farmor Ă€r isolerad och kan inte lĂ€ngre vara dagmamma. Det kommer bli bra sĂ„ hĂ€r ocksĂ„! Vi har pyntat buskar med fjĂ€drar, hĂ€ngt upp Ă€ppelkĂ€ringarna i fönatren och planterat pensĂ©er i krukor. Det lilla mitt i allt stort! 

(null)

PĂ„ jobbet kĂ€nns det som att nĂ„got Ă€ntligen börjar hĂ€nda! Jag har hittat gallringar, fĂ„tt kontakt med markĂ€gare, bokat möte, lĂ€mnat förslag. Det rör pĂ„ sig đŸŒČđŸŒČđŸŒČ

(null)

Jag blandade skogs-koll med pĂ„sk-pepp och hĂ€lsade pĂ„ maskinlaget för att ta nĂ„gra bilder ❀ SĂ„ skönt att fokusera pĂ„ annat Ă€n affĂ€rer ibland. 

(null)
(null)

Imorgon fyller vĂ„r allra viktigaste Pappa Danne Ă„r. DĂ„ ska vi skĂ€mma bort honom! Jag ska dessutom överraska barnen med lite loppis-fynd sĂ„ att de ocksĂ„ fĂ„r nĂ„got extra pĂ„ pappas dag đŸ€— Nu ska jag sova och peppa för en hĂ€rlig helg med bĂ€sta familjen ❀

(null)