Midsommar

Ett halvår har gått på år 2021. Flera månader sedan sista blogginlägget. För vem vill väl skriva om corona, astmaanfall, trasiga skogar och mörka vinterdagar om och om igen? Men nu är sommaren tillbaka. Jag är fullvaccinerad, likaså mina föräldrar, och Danne har fått första sprutan. Jag har varit på lungkliniken och fått diagnosen "svår astma" efter många års trassel och besvär. Semestern har börjat. Hopp om liv! Då vill jag försöka väcka upp bloggen igen. 

(null)

Den här dagen för så mycket samman. Det känns, på riktigt som det är nu det vänder! Idag var nämligen hela Dannes familj här igen. Och mina föräldrar. Och Kerstin. Den enda som saknades var Jocke - men vet ni vad? Han flyttar hit om mindre än två månader 🙌 Och med hit menar jag HIT, till Sandsmon ❤️ Grannarna ville nämligen sälja ett perfekt litet hus med WiFi och förberett kontor där han kan starta upp sitt nya liv. Ganska grymt, inte sant? 
(null)

Idag firade vi alltså utan saknad brorsa men med en himla massa annat fint. Majstång till exempel. Barnen och jag började dagen med att plocka blommor, bygga upp en sjukamp och läääängta efter besökarna medan Danne förberedde mat. Lagom till lunch var allt och alla på plats.

(null)
(null)
(null)

Lunchen var som ett startskott. Med två små barn blir det lätt lite hektiskt. Äta - check. Ny aktivitet! Vi vill ha glass, vi vill ha glass. Fika, check! Ny aktivitet. Vi vill leka, vi vill leka. 

(null)
(null)
(null)

Så vi åt, lekte, åt, lekte, byggde och klämde in lite vuxenprat däremellan. Det var intensivt. Det var roligt. Det var underbart att se alla tillsammans igen. Det överträffade all god mat, alla jordgubbar och till och med solskenet som trotsatde regn-prognosen 🙌 Särskilt Sveas reaktion (Alfred var ju trots allt i Sundsvall förra veckan), för hon kunde inte sluta krama på farmor, farfar och Vickan ❤️

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Nu har jag fyllt på med barnskratt och kramar! Imorgon fortsätter firandet med ett vuxen-kalas för Alfred och därefter avslutar vi denna super-helg med ett lopp på Sandsmon. Vilken rivstart på bloggen va? 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)