Tur på tur

Ojojoj att jag inte skrivit någonting om resan än. Nu har jag ju samlat på mig MASSOR att berätta! Om tågresan, som bara flöt på. Det är verkligen inte farligt att resa med en ettåring. Pigg och nyfiken är hon, lilla Svea. Hon sprang i korridorer och pratade med både barn och vixna. Fikade och ammade. Sov en stund och läste böcker. Mammas uppmärksamhet hade hon precis hela dagen. Bättre kan det ju inte bli! 
 
 
Första tåget gick som ett huj med fika, mat och sovstund. I Stockholm sprang Svea runt på centralen, hittade jättestora ”mobiler” och var i himmelriket en stund. Sen hamnade vi i en tågvagn full med barn och Svea hade fullt upp prick hela tiden. Att säga att jag hade det lugnt och skönt vore kanske att överdriva men allt flöt verkligen på riktigt bra och jag hade roligt. På sista tåget mellan Hässleholm och höör somnade lillfian en stund. Så var vi framme hos släkten och blev varmt välkomnade med middag, mys och en renbäddad säng. Otroligt skönt att få landa!
 
 
Här bor vi nu. I ett mysigt hus, i ett villaområde intill skogen. Nära där jag växte upp. Än så länge har vi hela ovanvåningen för oss själva men snart fylls huset med kusiner. 
 
 
Det är roligt att vara i Skåne igen! Och skönt att få komma hit och ha semester, inte skapa sin vardag här utan lite nostalgiskt få vandra runt i barndomsminnen och skånsk natur. Fint väder har vi dessutom 🤗
 
 
Det är så roligt att se Svea här, där jag lekte som liten och där Alfred kom så många gånger sina första år! När mamma och pappa flyttade kändes det lite som om Sätofta gick förlorat. Men så är det inte. Allt finns ju kvar och jag saknar inte ens huset på Nordanvägen. 
 
 
På de här två dagarna har vi hunnit med flera möten och utflykter 🤗 men det förtjänar faktiskt ett eget inlägg!