Listan var lång

Vilken helg! Racer-fart hade den men det hade vi också 🤗 Efter förra veckans fyrdagarsledighet och därefter en jobbvecka med möten och nöjen räckte en lördag och en söndag riktigt långt. Listan på vad jag ville fixa under dessa två dagar var dock ganska diger. 
 
- Få upp potatisen
- Plocka ner studsmattan
- Städa
- Väva
- Skriva artiklar till Rallet Går
- Hålla gymnastikträning
 
... och framförallt - vara med barnen! En heldag i Sundsvall hade vi planerat in under söndagen så det mesta som skulle hinnas med förlades till lördagen. Så sagt och gjort -
 
 
Lill-apan och jag for på gympaträning direkt efter frukost. Pappan fick vi med oss också men han gymmade på egen hand medan vi lattjade i gympahallen. Alfred körde på som om han aldrig gjort annat (delvis sant ju) och efteråt var det en trött och nöjd sjalgosse som valde ut lördagsgodis i affären. 
 
 
Efter lunchen fick jag upp potatis och ner studsmatta (med hjälp av bästa svärföräldrarna) medan Danne (och samma fantastiska svärisar) städade huset och bar in och ut frysar. Vilket teamwork! Nu har vi en fungerande kyl och en frysbox inomhus. Funktionellt om än inte så snyggt. Lite fuktigt laminatgolv har vi kastat bort och ett par plastmattan fick extraknäcka som golv så länge. Köksrenoveringen blir allt mer nödvändig! 
 
 
Efter middagen fick jag en lång stund ensam i vävstugan följt av en löptur när barnen somnat. Att slippa välja mellan pyssel och träning är ju fantastiskt ❤️ Sedan dess har jag faktiskt fått fixa ännu lite till på väven. Med hjälp av morfar och Alfred och lite mer ensamstid. Nu är det dags för pådragning av varpen 🤗 det närmar sig! 
 
 
Så långt allt gott. Men söndagens plan gick i stöpet. Jag hade sovit dåligt på natten och när det visade sig att dagen inte skulle bli som jag hade tänkt mig tappade jag helt lusten. Istället åkte Daniel ensam till kompis och jag och barnen badade med mormor och morfar på hemmaplan istället. I slutändan var det nog riktigt bra. Jag fick den viktiga tiden med barnen och han kom ifrån ett tag. Barnen fick bada men hann också leka med kompisar. Jag fick vara hemma och pyssla, vila och landa innan nästa veckas jobb drar igång igen. Alfred bytte storlek på cykel och Svea rabblade namn på allt och alla. Vilken utveckling de har dessa ungar! 
 
(Bild från film i brist på annat)
 
 
Nu är artiklarna till Rallet färdiga. Listan är avslutad. Blogginlägget likaså. Hejdå!