Kalas

Om tre dagar har vi en treåring här hemma. Vår lilla tjej blir stor, och hon är helt ljuvlig (oftast 😜). Idag fick hon fira sin dag tillsammans med tre kompisar. På önskelistan stod tårta, ballonger och paket. Det blev ett klassiskt kalas med fint resultat och en ganska liten arbetsinsats 🌸

(null)
(null)

På sätt och vis kretsade ändå hela helgen kring den stora händelsen. "Nu ska vi handla till kalaset" sa vi igår och åkte in till stan. På köpet blev det en hel del fynd på Erikshjälpen, thaimat till lunch och lek med kompisar när vi ändå var så nära ❤️

(null)
(null)
(null)
(null)

Idag fick vi akut köpa tårta eftersom gårdagens hemmabakade marängbottnar inte  dög mycket till. Därefter var det fullt fokus på att dammsuga, duka, fixa fiskedamm och annat mysigt roligt, tills allt var klart och energin tog slut. Då återstod två långa timmar av väntan. Varför la vi kalaset så sent? 

(null)
(null)
(null)
(null)

Tillslut kom ändå kompisarna! Det blev paket - tårta - fiskedamm - ballonger. Stå på stolen när alla sjunger sång. Blåsa ut ljusen på tårtan. 

(null)
(null) 
(null) 
(null)

Det blev roligt och härligt och alldeles lagom långt. Det var trötta barn och trött mamma efteråt. Det var barnkalas helt enkelt. 

(null)
(null)

(null)
(null)
(null)