Vardagen på pränt

Ikväll känner jag mig tacksam och glad. Över barn som somnade lätt och sov hela kvällen - och därmed över allt möjligt i livet! Allt jag har och allt jag längtar efter. Igår grät jag istället krokodiltårar efter en "förlorad kväll" där barnen ville vara vakna och jag tillslut somnade innan svea. Så kan det vara! Men ikväll vill jag skriva om allt som är bra. 

Som att våren bjuder på lite värme, på lövsprickning och vitsippor och utflykter efter jobbet. 


Som att vi hade en trevlig eftermiddag med kollegorna på granvågsniporna idag. Kollegorna i det som nu PÅ RIKTIGT är Norra Skog. Fusionen är genomförd och vi är på väg mot något bra tillsammans. Jag har dessutom fått till lite bra kontrakt och har förhoppnigsvis fler på gång. 


Som att jag fått uppvakta världens bästa föräldrar litegrann och att lillebror kommer hit om bara en vecka! Tjohooo. 


Som att jag lagt köket lite åt sidan och roat mig i vävstugan ett tag. Jag har så roligt! Varpar och blandar trådar och experimenterar med färg. Målar min första varp och färgar inslagsgarn i micro. Helst vill jag väva hela tiden men det är ju tusen andra saker jag borde prioritera. Sen har jag ju fortsatt semestra underbara handvävda sjalae och det spär sklart bara på inspirationen! Hoppas på mycket väv-tid i sommar 😀


Till sist går det framåt i både kök och trädgård, om än långsamt. Snart ska jag ta tag i skafferiet och efter att den puckeln är genomförd känns det som vi kan glida mot slutet på detta aningen övermäktiga projekt. Då ska jag ge lite mer kärlek åt försummade odlingar också. Ännu en sommar blir det lite som det blir med den biten. Men lite sallad, ärtor, potatis och tomater ska vi nog klara av i alla fall.
Nu är det hög tid att sova. Kändes skönt att äntlige  få vardagen på pränt igen. Godnatt!