Sista dagen

Sista dagen. Sista dagen. Var det verkligen sista dagen? Japp, på gott och ont. För det gick såklart fort. Samtidigt har vi varit här länge! Det blir sorgligt att åka. Ändå skönt att komma hem. Jag har två pojkar som vi längtar VÄLDIGT mycket efter!

 

Vi har satsat på väldigt mycket hemma-mys idag. Mormor (som haft semester hela veckan) har lekt och gosat. Oj så härliga de är tillsammans!

Alfred har hittat ett eget språk och egna bus med henne. Bababababa heter mormor. Babban upprepar hon uppmuntrande. Babababa kallar Alfred på och kryper fram till stolen. Hon hjälper honom klättra upp. Han skriker högt av glädje. Tjuter ofta förtjust med mormor.

Pussas och kramas ofta. Skrattar när hon sjunger Imse Vimse. Har lärt sig Dansa Dansa (skakar på huvudet eller hela kroppen) och är huuur gullig som helst! Det är fantastiskt att lämna dem tillsammans och sen smyga lite för att se vad de gör.

Vi har fått lite gjort också. Checkat av listan på saker vi skulle göra. Tvätta kläder och kaninen. Bada badkar igen. Packa väskan. Gå trädgårdsrundan för att titta på de supertidiga vårblommorna.

Efter middagen hälsade vi på gammelfarmor en sista gång. Efter det var energin helt slut. Ja den tog slut redan i bilen på väg dit faktiskt och set var en ovanligt ledsen pojke vi visade upp. En sötunge som nu ligger och snusar vid mitt bröst. Sista natten i Skåne.

Imorgon flyger vi tillbaka. Lite resfeber som vanligt. Med rätta uppenbarligen, för att resa med barn är rätt men mamman är uppenbarligen alldeles för virrig för att passa tåg och dylikt. Håller varenda tumme och tå för att allt flyter på bra och kommer troligtvis vänta två timmar på flygplatsen ;-).

Bästa teamet!
 
Ja, veckan gick fort men det gör månaderna också. Alldeles nyss var det oktober och vi hade två veckor i Skåne. Lika snart är det mars och vi kommer tillbaka igen. Helt ohejdbar är den där tiden. Även det på gott och ont. Nu är det tid för natt åtminstone. Sov gott :-).
 
Oktober
 
Idag