Kaos och trötta föräldrar

Just nu är det två ganska slitna föräldrar i den här familjen. Förra veckans förkylning med tillhörande oro och restriktioner - följt av snickare med obrukbar arm - följt av maratonrenovering i helgen - därpå fusion och tungrott jobb där jag är grymt frustrerad över att inte prestera - så Daniels utbildning som ska pressas in i mitt fullspäckade jobbscheman. Tja Danne är slut pga två barn på heltid och två hus att pendla mellan. Jag är slut för att jag ständigt har dåligt samvete över antingen jobb eller familj. 

(null)

Ändå har vi det egentligen så bra! Listan på hur lyckligt lottade vi är kan göras lång, och jag tror att det kan vara nyttigt att få se den ibland ❤️

1. Jag har en familj och vi är alla friska utöver Alfreds snörvel som håller honom hemma från förskolan. Vi kanske bråkar med varandra ibland när vi är instängda i en bur tillsammans men i slutändan är vi ändå ett himla bra team. 

(null)
(null)
(null)

2. Vi har ett helt hus - och ekonomisk möjlighet att renovera - och ett till hus att låna när vi är utan kök. Att det är jobbigt att åka fram och tillbaka borde ju vara sekundärt. Fast visstlängtar vi tills allt är som vanligt igen! Ett par veckor till så kan vi börja laga maten hemma och har mest bara småfix kvar. 

(null)
(null)

3. Barnen sover väldigt bra i sina egna sängar. Det är anledningen till att vi vill sova hemma. Plötsligt har Alfred börjat ligga i egen säng hela natten och Svea sover själv till ca 23-00. Helt ofattbart 🤗

(null)

4. Jag har ett jobb. Ett fritt och bra jobb där jag får vara utomhus, med trevliga kollegor och rimlig lön. Ja det är frustrerande att känna att jag inte lyckas nå mina mål men jobbet har jag ändå kvar. 

(null)

5. Till skillnad från många delar av landet, för att inte tala om världen, kan vi fortfarande träffa folk. Gärna ute, med god hygien, men sååå värdefullt att kunna komma ut och få nya upplevelser ❤️ helgens höjdpunkt var när golvet väl var lagt och jag tog barnen till Helena i Edsele. Vi träffades ett härligt gäng mammor och ungar. Gosade med getter. Tittade på hönor. Provade varandras sjalar. 

(null)

Alfred hade två storkillar och Thor att leka vilda lekar med - paradis! 

(null)

Svea fick både hålla handen med bästis-Vanja och pussa/krama många getter. Hon älskar djur och var helt orädd för getmammor med vassa horn. Klappade stora som små som om hon aldrig gjort annat. Tittade på katter och höns. Gungade och myste. 

(null)

Så tacksam för detta underbara kompisgäng som jag hittat genom sjalarna men som jag har så mycket mer än bärandet gemensamt med ❤️

(null)

Nu är köket snart färdigt. Det blir varmare för varje vecka. Våren kommer med blommande rabatter. Fusionen tar form och får landa. Barnen börjar förskolan och Daniel börjar jobba. En ny vardag kommer och vi får landa i den. Därefter sommar. Semester, med växthus och studsmatta och härlig utsikt genom vårt nya fönster. Det är bra saker på väg! Vi ska bara genom kaoset till andra sidan 🙌

(null)