Så var våren kommen

Vilken dag! En massa som skulle avklaras. En massa som verkade gå fel. En massa som löste dig. Lika mycket som blev bra! 

1. Vi har fått ett bytt fönster i tvättstugan (det gamla var ruttet)

2. Alfred har varit på ett läkarbesök som blev en tidig treårskoll. Han har haft lite ont i magen till och från sä vi fick ett tidigare besök. I Junsele. Oups, det var visst bara distriktssköterska i Näsåker. Näsåker är alltså ca 3 mil bort.
Till Junsele är det en knappt timme att åka! Istället för 15 minuter till sollefteå. Ändå är jag så nöjd så här när besöket är över! 

- Alfred sov i bilen
- Jag slapp parkeringsbiljett och sånt där.
- Vi var nästan ensamma, ingen kö, vi kom in redan innan vi hade tid - sååå lugnt och tryggt.

Oj, vad har mormor stoppat ner? 
(null)

- Både sköterska och läkare pratade till Alfred i första hand. Nästan inga frågor ställdes till mig. De var så gulliga! Skämtade och gjorde honom delaktig. De var snälla sa han innan vi gick. 
- Allt såg fint ut och de passade på att göra treårskontrollen i förväg. Han briljerade 🤗
- Efteråt fanns det inte bara en utan två skojiga lekplatser att uppleva! 

(null)
(null)
(null)

- Sen åt vi på pizzerian tillsammans. 
Kvalitetstid deluxe alltihop ❤️ Sä tacksam för att Danne övertalade mig att lämna Svea hemma. Alfred och jag behövde lite tid för oss själva. 

(null)

Sen var det bara hem och vända, med gosig Svea på magen. Mot hembygdsgården. Sveas första valborg 🔥 Två glada exhalterade barn och en gård fylld av solsken och glada människor! 

(null)

Det blev ingen ponnyridning. Jag fick hoppa in på fiskedammen. Jag vart nästan ensam om att sjunga vårsånger i mikrofonen. Ändå blev det valborg - fint och roligt med fika och eld. 

(null)
(null)
(null)

Alfred fiskade fiskedamm, dissade godiset som tydligen inte var gott, tog hösta poäng i alla grenar på femkampen, sjöng bäbä i mikrofonen och jagades med sina kompisar. 

(null)     
(null)

Svea hoppade på morfars mage. Vilade hos mormor i vagnen. Hängde vid mitt bröst. Så spännande med alla människor och hundar och elden! 

(null)
(null)

Nattningen gick snabbt! Nu ska jag gå ner och äta kvällsfika.