Ny-gammal

Hej, här är jag igen , fast i ny frisyr, nya jobbkläder och väldigt trött nuna. 

(null)

Tror jag är inne på tredje veckan med astma nu och jag börjar känna mig aningen ihålig. Den här perioden har jag fått så många flash-backs till universitetstiden då de dåliga perioderna flöt ihop med varandra och jag ständigt gick och väntade på anfall. Samtidigt går mycket väldigt enkelt för tillfället. Jobbet flyter på med ovanligt lättfångade kontrakt, omtänksamma kollegor och en spännande budgetresa i övermorgon. 

(null)

Vardagen flyter på med ganska självgående små underverk som bara nöter sådär lagom på sin andfådda mamma. Jag har dessutom lyckats pytsa in en hel del av mina kompisar mellan alla lektillfällen barnen får. Lite gympa, en marknad samt en kaffekopp hos Lundquists fick luftrören stå ut med under helgen och idag har jag kunnat prata med andra mammor medan barnen lekt hos sina kompisar. 

(null)
(null)
(null)
(null)

 Vävningen går framåt! Fast långsamt... nu är jag klar med solvning och redo att skeda min varp. Längtar efter att få se väven växa fram! 

(null)

Dessutom har denna omgång med kraftig och dryg astma fått mig att kontakta Min doktor och få hem en spirometer som kopplas till en app. Vi får väl se om det kan ge lite resultat framöver :-) Längtar efter att få kontroll igen och kunna återuppta träningen och orka med vardagen igen! 

Men först och främst längtar jag efter fjällresan med jobbgänget. Mer om den i helgen!