Bra-idag-lista

Inatt sov vi i princip ingenting. Det var varmt. Myggigt. Alfred vaknade vid tio och var varm och kissnödig. Sen somnade han inte om förrän typ halv tre. Då hade han fått kissa, äta, jag hade satt upp myggnätskoja, Danne hade tagit in luftmadrass i vardagsrummet pga svalt och lugnt, jag hade slagit ihjäl flera myggor inne i vårt lilla tält, vi hade lagt oss i soffan i vardagsrummet. Han kom inte till ro. Det kan man ju förstå! 

(null)

Tänk om jag hade vetat då hur bra den här dagen skulle bli! 

Bra idag: 

- Alfred, mamma och jag har varit på tillväxtultraljud med lilla fröken i magen. Hon mår så bra så där inne! Bra flöde. Gott om fostervatten. Rör sig mycket. Förväntas väga 3000-3300 vid bf. Och bäst av allt: hon ligger nu med huvudet ner!!! Alfred tyckte det var spännande att titta på lillasyster. Det var rätt beslut att låta honom följa med :-) 

(null)
(null)

- Vi har fått indraget fiber till huset! Jippi!!!

- Hallen är nu fördigmålad, listerna tillbakasatta och vi har möblerat :-). Just nu är det supersnyggt och rent, men vi inser ju att den kommer bli belamrad av jackor mm igen. Vi njuter så länge det varar helt enkelt! 

(null)
(null)

- Det fortsätter att explodera i vårt trädgårdsland. Nu fyller jag både vår och föräldrarnas frys med grönsaker och magen med jordgubbar. 

(null)

- Nu ligger bebisens kläder vikta i byrån. Tvätten hänger på linan. Golven är skurade. Trädgården är vattnad. Lugnet sänker sig här hemma. 

- Vi är dessutom barnlediga inatt - tack underbara föräldrar ❤️
(null)

Semestern fortsätter innehålla mycket bad och många utflykter. Den här sommaren är den ultimata uppladdningen inför nya förändringar i livet! 

(null)