Den där glada julen

... så är glada julen slut slut slut. 

Neeeej skriker säkert många läsare. Annandagen är ju inte ens över. Men när brorsan ligger i kräksjuka, maken har huvudvärk, barnen är snuviga och alla mest trötta - då kastar vi ut julen och pustar ut lite. Imorse brände Danne och Alfred upp gran och tall. Jag sorterade ner alla julgraner prydligt i lådorna. Rensade lite leksaker när jag ändå var på gång. Hängde upp våra fina fågelgardiner. Njöt av att få allt på rätt plats igen. 

(null)

Samt att se Alfred leka och leka i lugn och ro med de där julklapparna. Visst hade jag rätt! Välordnade saker uppmuntrar till lek. 

(null)

Den nya förvaringen blev godkänd :-) fast vi ska fixa snyggare korgar och sätta upp en rejäl ny skohylla i hallen. 

(null)

Vädret var varmt och skönt. Många promenader och mycket utomhuslek. Långgrunda med mina släktingar som skulle ha kommit på annandagsfirande. Det slopades när bacillerna slog till men jag är glad att de dök upp ändå. Uppdaterade oss om allt som händer. Jag ver ju liksom inte alls lika mycket om er som läser som ni vet om vårt liv! 

(null)
(null)

Efteråt var Alfred så trött att han inte ens orkade öppna sina presenter. Efter en fika-macka slocknade han på min rygg och vi fick pusta en stund. 

(null)
(null)

På kvällen kastade vi snöboll. Så kul! Många skratt. Familje-mys. Även om jag skulle önska alla baciller åt pepparn så var det rätt skönt med en så planlös och lugn dag idag. Imorgon satsar vi på pulkaåkning och dammsugning 👍

(null)