Alfreds dag

Hurra hurra för alla Alfred idag. Vi har lyckats pricka in min födelsedag 1 januari, Sveas namnsdag 2 januari, Alfreds namnsdag 3 januari. Helt oplanerad. Idag var det alltså Alfies tur. 

(null)

Vi började dagen med flagga, tända ljus och Alfred-tåget. Frågade vad han skulle vilja göra på sin dag. Äta glass. Gå till mormor. Glassen har vi inte hunnit med än, men hos mormor fick han vara hela förmiddagen. 

(null)

Vi passade på att lämna Svea hos farmor och farfar och ta en skidtur på myren. Den första på flera år! 

(null)

Väldigt skönt och roligt tyckte både Daniel och jag! Konditionen var väl sisådär, men ändå fullt godkänd efter det långa tränings-avbrottet. Jag tror nog att vi båda kommer känna oss lite möra imorgon. 

Allra roligast hade nog den härf iluren ändå
(null)

Jag är förresten mör redan idag. Nu får jag nämligen ta konsekvensen av att jag slutat amma Alfred. Svea äter inte i närheten av tillräckligt så nu är det mjölkstas i brösten och allmän sjukdomskänsla i kroppen. Det här med amning är en hel vetenskap :-O. Fast jag har först blivit serverad lunch hos svärföräldrarna sen tagit lugnt hos mamma så jag ska inte klaga för mycket. Jag hann vila upp mig precis lagom för att vara pigg och glad efter middagen - då fick vi finbesök från Wilma och Jennifer. Så fick Alfred både sin glass och en lekstund. 

(null)
(null)

Gungan var som vanligt populär och idag plockade vi fram en till. En hoppgunga åt Svea. Nästa premiär! Hon stod och balanserade stolt som en tupp 👍

(null)

Sen höll hon väldigt bra koll på vad "storbarnen" pysslade med. 

(null)

På kvällen nattade Danne en väldigt lättsövd namnsdagspojke. Under tiden gick Svea, Dante och jag till grannen Leif och intervjuade honom om den fina retro-macken han har ordnat. Nu ska jag skriva en artikel om den till bya-tidningen. Tänk, jag som drömde om att bli författare när jag var liten, nu får jag utlopp för skrivarlusten i både blogg och lokaljournalistik. Det är nog roligare än att försöka försörja sig på skrivandet tror jag. Mer kravlöst. 

(null)

Kvällspromenad
(null)