På gång

Det är mycket drömmar och planer i omlopp, i stort och smått. Så som det ska vara. Just nu: 
 
1. Håller vi på att ta fram timmerväggen där den kasserade frysen och ”hemska-skåpet” stod och ska sen fortsätta bit för bit med resten av köksväggarna. Förr eller senare kommer här då en ny kyl/frys, ett par nya köksskåp, nya luckor och bänkskivor osv. Ett nytt trägolv om något år troligtvis.
 
 
2. I skogen restaureras hopp-banan efter avverkningen och vi drömmer och planerar för en större hopp-anläggning i kvarteret. För att det ska gå att sjösätta krävs dock markägares tillstånd, hjälp av grävare och troligtvis lite sponsring av något slag. Tills vidare möts stora som små på skogsstigen och peppar varandra genom banan. 
 
 
3. Jag planerar för någon slags regelbunden träning igen. Simning innan jobbet. Gärna lite gymnastik en kväll i veckan. Men ett litet tag till duger det bra med vardagsmotion, kryddat med ett och annat pass. Igår körde Jennifer och jag en powerwalk med extra styrketräning. Under tiden lekte killarna och barnen i trädgården. Alfred hade både bakat chokladbollar och klätt sig fin för wilmas skull ❤️
 
 
5. Ett ettårskalas närmar sig. I all stillhet, hemma med familjen, som det passar lilla damen. Herregud vilken milstolpe ändå! 
 
 
Ja, så ser det ut utöver den vardag som trillar på i så trevligt gemyt!