Vi springer ett lopp då

Till er som väntar, undrar, frågar. Bebis ligger fortfarande i magen. Om jag skulle missa att uppdatera flöden mm under nån timme eller dag beror det snarare på att inget händer än att en unge är på väg. Allt är lugnt. Lillan har det bra i magen. Vi har det bra under tiden. Den här gången har jag ju redan en bebis (om än stor och duktig) att kramas på, pussas med, amma och fokusera på. Det gör mig betydligt mindre otålig än sist! 

Testar lillasysters vagga
(null)

Eftersom kroppen är häftig och klarar det mesta, och vi inte tycker om när inget händer, sprang Alfred och jag kidzrace i Sollefteå stadspark idag. Himla kul initiativ från en härligt aktiv stad! Pappa, Dante, farmor och farfar hängde med och hejade. Vi var tidigt på plats och började därför med lite lek på lekplatsen. 

(null)
(null)

Sen träffade vi en massa kompisar och dansade på torget för att peppa upp oss. 

(null)
(null)
(null)

Alfred har så många underbara vänner i alla åldrar ❤️

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Loppet var en hinderbana med alla möjliga kluriga utmaningar. Vattenbassänger, klättring, backar, glidnas genom vattenspridare, balansbommar, labyrinter och gladiatorer skulle forceras. Fast bassängerna tvingade vi Alfred att passera. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

"Lite läskigt" och mycket intryck var betyget när han kom i mål. De var nog främst de "dumma gubbarna" han blev rädd för, och kanske att halka genom spridaren. Fast när loppet väl landat lite, medaljen hängde kring halsen och fruktskålen var tömd - då var det än väldigt nöjd kille som sprang runt och pratade med kompisar. Vi var förstås stolta över hur han pinnade på och tog sig igenom allt! Imponerade över alla barnen faktiskt, herregud så det sprangs, halkades och skrattades. Bra initiativ av Sollefteå kommun och Österåsens hälsohem! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Alfred slocknade i bilen på väg hem och bar vrålhungrig när han vaknade. Efter lite mat och en pratstund med Leif på altanen (medan föräldrarna fick klippa gläd i lugn och ro ❤️) var han dock pigg igen. Vi tog lillcykeln och lekte med Wilma inomhus, därefter Wilma och Lukas ute. Sen var åtminstone mammans krafter uttömda! 

(null)

Nu unnar jag mig ännu ett varmt bad i lugn och ro. Ett om dagen såhär i slutet av graviditeten! Det är GULD att badrummet är klart och så himla fint 🤗👑🛀
(null)