Vardag vardag - eller livet på ett köksgolv

En blogg fylls lätt av livets stora händelser. Av utflykter och högtider. Soluppgångar och blå himmel. Vacker utsikt. Fina porträtt. Små pärlor i vardagen som man vill fånga och dokumentera. Bloggen är lika selektiv som minnet, och lite till. För även om allt som skrivs är sant är det förstås inte hela sanningen. 

Överrepresenterat i den här bloggen just nu är 1. skogen och 2. solen. Underrepresenterat är … *trumvirvel*… köksgolvet.

 

Det är nämligen här vi mellanlandar. Här äter vi frukost och leker med leksaker. 

 

Pratar på facetajm.

Tränar kryp och gå. Dansar. Klipper Dantes klor och övar lydnad. Busar. Myser. Det är här, mellan brasan och köksbordet, som inomhuslivet händer just nu kan man nästan säga.

Två varv med vagnen går vi innan filmen tar slut (då håller A i en blomma), bara så att ni vet. Vi försvinner nämligen ur bild ett par gånger. 

Spoiler, det enda som händer i filmen är att Alfred vänder sig. Superintressant om man råkar vara mamma ;-)
 
Nä, det händer inte mycket mer i det här klippet, men söt är han ändå vår lille guldklimp!
 

Fast bara nästan. Vi använder verkligen hela huset just nu. Sitter i fåtöljen och ammar till exempel. Eller ligger i soffan nere. Eller järnsängen uppe. Byter blöjor och viker tvätt i tvättstugan. Byltar på oss vinterkläder i hallen. Går på toa och duschar medan Alfie leker på badrumsmattan. Sover och läser i sovrummet. Fast i köket, framför brasan, där är vi allra mest de här mörka och kalla månaderna.

Varning för bröstglimt! Dock är det här så himla fint, mysigt och en sååååå stor del av vår vardag att jag vill spara det här i bloggen. 
 

Så nu vet ni det. Precis så långsamt som på filmerna ovan går det för det mesta i livet. Tillräckligt sakta för att jag ibland känner att NU MÅSTE VI HITTA PÅ NÅGOT ANNAT. Idag var "något annat" gymträning på Aquarena - med hela familjen (utom Dante). Det var skoj! Alfred låg på matta, satt på min rygg, låg på matta igen. Han var ganska nöjd faktiskt och det var vi också. Hux flux var den dagen slut! Nu ska jag snart sova med plutten. Godnatt!