Vilken helg!

Takdropp. Picknick i snön. Inga vantar på. Det här har vi längtat såååå mycket efter! 

(null)
(null)
(null)

Idag vaknade vi till en dag utan planer med bästa tänkbara väder. Vi blev akut utflykts-sugna och diskuterade Skuleberget, Döda Fallen, flera naturreservat och några närbelägna favoritställen innan vi hamnade... 

(null)
(null)

... på Sandsmon! Här är det ju vackert så det räcker och blir över :-). Plus att stackars Alfred nu fått snuva och hosta och inte var på humör för långturer. 

(null)

Vi gick till vår bästa utsiktspunkt, insåg att det var vindstilla och solbelyst, gick hem och hämtade en massa saker (inkl mat), gick tillbaka pch grävde en soffa. Sen mutade vi en ledsen pojke med korv och vindruvor. Funkade över förväntan! 

(null)
(null)


På väg hem lastade Danne av alla grejer igen och sen gick vi en lång promenad med en trött Alfred i sparklådan. Förbi granne med spännande hund - vaken Alfred. Förbi tågövergången och Jippi det kom ett tåg - vaken Alfred. Förbi en flicka som red påsen häst, vilken lycka - vaken Alfred som bytt plats till mammas rygg. Sen däckade lillpojken. 

(null)

Vi flyttade honom toll sparklådan igen och han sov och sov pch sov. Halv tre (efter minst 2 timmar) kom han upp, yrvaken och ledsen. Ville gosa på soffan. Där somnade han om igen och vaknade inte förrän efter tre. Vi lät honom sova sig frisk. Han behövde det! 

(null)

Jag passade platt måla till jobbets kunskapsportal Norra Skogsskolan. Skoj! 

(null)

I övrigt har helgen alltså bestått av: 

- Lek med Thor och hand kusiner hemma hos Thor. Lika roligt som vanligt för både mig och Alfred :-) 

(null)

- Bad på badhuset (fast då tog jag inga bilder). Alfred hade premiär på att åka själv i lilla rutschkanan. Han hade kunnat hålla på hur länge som helst! 

(null)
(null)

- Sen har vi lekt hemma, både ute och inne. På bilden dansar Alfred med sin nya pratande vovve som han pch jag fyndade på kupan här i Forsmo. Jag har dessutom tränat på att knyta tygblöjor. På bilden har Alfred en knytblöja, ett inlägg och ett ullskal. Mjukt, smidigt och höll väldigt tätt. Skoj 🤗 Lite Dantepromenader har det självklart också blivit. Till och med någon med sjal, vilket inte är så vanligt som för några månader sen. 

(null)

Känner mig faktiskt redo att jobba imorgon! Hoppas bara på en bra natt.