Stora lilla kille

Sista dagen på jobbet den här veckan. Jag var pigg igen. Solen sken. Schemat var lagom fullt. En lugn dag med ett par sköna promenader och ett möte om Skogen i Skolan.

(null)
(null)

Jag hämtade Alfred med kroppen full av vårkänslor. Han var som vanligt på gården och lekte i den stora båten. Älskar att de är utomhus så mycket! För tredje dagen fick vi dock höra att han bitit ett annat barn. Suck! Visserligen inte hårt. Inte aggressivt. Inga märken. Fröken beskriver det som"kärlek med för mycket känslor". Ändå. Vad ska man göra annat än att hålla koll och sätta gränser hemma? Stora lilla kille så många gränser vi kommer behöva sätta framöver. Du har precis börjat testa oss. Det tär redan på tålamodet. 

(null)
(null)
(null)


Vi åt soppa med lax och nudlar. Gick ut i solen igen. Jag chansade på att skippa blöjan på Alfred. Lever vågat! Sa åt honom att säga till om han behöver kissa. Han förstår så myclet nu. Var torr när vi kom in 👍

(null)
(null)
(null)
(null)

Vi lekte i lekstugan. Gick bara in för att packa om innan möte på hembygdsgården. Jag glömde sätta blöja innan vi gick till bilen. Blev distraherad av att alla leksaker skulle följa med. Stoppade papper i ullbyxan på mötet. "Alfie nu har du igen blöja, säg till om du ska kissa". Och det gjorde han! "Mamma kiki". Vi skyndade på toa. Pappret blev bara lite blött. När vi kom hem kissade han på pottan. Stora lilla kille!

(null)

Nu blir det skönt med helg igen! 
#1 - - Hanna Karlsson:

Vad duktig han var!