Laddar inför påsk

Egentligen har jag inte tid att blogga nu. Klockan är natt. Jag somnade vid läggning och vaknade bara för att äta kvällsfika och kissa. Men vill ändå skicka en hälsning från en himla fin dag! För idag har solen lyst prick hela tiden. Jag och en nyklippt Dante har traktplanerat flera timmar utan att sjunka igenom snön. En liten stund satte vi oss i en kraftledningsgata och bara lapade solenergi. Så himla härligt! 

Den nyklippte medhjälparen 
(null)

Sen kom jag hem till pigga pojkar och grillad middag. I posten kom ett fint påsklovet på lille Lennon som föddes i höstas. "Titta Alfred, en bebis" sa vi och visade för Alfred. Han tog kortet. "Bebiiii" sa han glatt. "Mammas mage" fortsatte han, drog upp min dröja och skulle hålla kortet på min mage. Sen kramade och pussade han magen en stund. Gullunge 😍 Visstja påskkort - kom jag på. Solen strålade vidare. Killarna hade köpt fjädrar. Alfred och jag fixade en (numera sällsynt) foto-session i trädgården. 

Hur söt får man vara? 
(null)

Till påsk hinner de knappast komma men förr eller senare dimper det nog ner vykort i några brevlådor 🐣

(null)
(null)
(null)
(null)

Ingen av oss ville gå in efteråt. Det var ju så skönt utomhus! Vi busade på gården istället.

(null)
(null)

Sen gick vi en promenad. Klättrade i den numera stenhårda snöhögen. Hälsade på grannarna. Förundrades över att det var ljust ända fram till läggdags. 

(null)
(null)
(null)
(null)

En sån där dag man kommer leva på ett tag framöver ☀️❄️🌸