Konstigt påskägg i år

I år hoppas jag att haren hinner springa hit med ett konstigt påskägg åt mig. Igår, mitt i natten, efter att ha hostat i flera timmar, beställde jag nämligen den här: 

(null)

Det är en nebulisator. Precis som min andningsmaskin. Fast mycket mindre och tystare. Åtminstone enligt ett tips jag fått. Hoppas det stämmer! 

Min nebulisator har nämligen på många sätt förändrat mitt liv, men ... det är svårt att få till alla tillfällen jag behöver för att andas. Jag andas 2 olika mediciner i ca 15 minuter per medicin. Maskinen kräver ström. Brummar som en slagborr ungefär. Består av slangar och komponenter. Jag kan inte använda den: 

  • När Alfred sover pga risk att väcka varpå jag inte kommer höra honom. 
  • När Alfred är vaken och ingen annan kan hålla reda på honom pga jag är låst vid en maskin som inte tål hans starka nypor. 
  • På jobbet pga pinsamt och störande. 
Inte så många halvtimmar kvar, särskilt med tanke på att jag behöver 2-3 om dagen. Till på köpet har fästet till slangen gått sönder för andra gången på 2 år och ett reservkit kostar (håll i er) 550kr!!! Så. Tråkig. Utgift! Jag vet att det är värt dey om jag får må bra men för en slang... Förra gången jag dippade höll jag fast slangen med handen och fick det att funka. Nu behöver jag en ny omgång för att hålla andningen under kontroll. Inte alls sugen på att sitta i 30 min med stekhet slang i handen och brumma de i öronen. 

Så nu sätter jag hoppet till den nya lilla manicken. Hoppas att den är tyst nog att använda i smyg på kvällarna. Att jag kan ladda den över natten och ta med den i bilen. Andas under paus på jobbet. Starta dagen på kontoret med en kopp kaffe och lite medicin. Eller nåt sånt. Hoppas framför allt att den ska fungera! 

Killarnas påskägg ska fyllas med ätbara favoriter. De tänker jag fixa på torsdag :-) Känns himla skoj 🤗