Helomvändning

Om jag inte hade somnat med Alfred halv sju igår så hade jag troligtvis slängt in ett inlägg om vilken bra vecka det där varit. Friska. Pigga. Solsken (fast smällkallt). Framgångar på jobbet. Mys hemma. Som kronan på verket blev det en fredag med möte på Höga Kusten Hotell. Alfred fick följa med, jag är ju trots ledig med honom på fredagar. Han var en pärla som alltid! Uppe vid fem. Vaken i bilen. Varvade lek och mys med att titta på Astrid Lindgren på plattan under dagen. 

(null)
(null)
(null)

Vi kom hem lite efter två. Då hade Alfred bara sovit en kvart, högst, men vilat i bilen. Vi klädde inte ens av oss utan gick ut och kastade snöbollar till Dante en stund i hopp om att det skulle underlätta en sen sovstund. 

Däääär finns det istappar
(null)
(null)
(null)
(null)

Nästan vårkänslor av solen
(null)
(null)
(null)
(null)

Vi lekte att snöhögen var ett fort
(null)
(null)
(null)

Min energi tog slut kring fyra men Alfred körde på. Med känslan av att vara en zombie som bara leker mamma lyckades jag laga köttbullar och makaroner, spela boll, jaga runt bordet, gå på promenad med Alfred i sjalen och till slut mysa i soffan fram till läggdags. Svårt att säga vem som somnade först. 

(null)

Vaknade först gjorde iaf Alfred. Vid fem. Jag försökte få igång min kropp men det gick inte. Huvudet var tjockt och värkte. Luftrören var slemmiga och andningen tung. Jag hade ingen röst. Masade mig tillbaka till sängen efter ett blöjbyte och hoppades att Danne skulle vara pigg och kunna avlasta. "Jag tror jag har feber" pep han någon minut senare och hostade. Jahapp. Så var vi där igen. 

(null)

Alfred verkar ha klarat sig. Jag gjorde ett försök att åka till badhuset men fick vända. Sen har vi mest hängt i sängen. Tack och pris för filmer en sån här dag! Danne har tagit Alfred ett par gånger så jag fått vila. Jag har gjort samma för honom. Vi lyckades måla lite fingerfärg en stund och bada badkar. Åt bacon-smörgås och drack milkshake. Grannen kom ut och förbarmade sig över vår sötnos en stund - han är verkligen en klippa! Nu hoppas jag på:

- Att huvudvärken släppt imorgon 
- Att Alfred klarat sig 
- Att alla blir friska snabbt igen. 

Något.
Less.
På.
Baciller!