Höjden av lyx

(null)

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN vecka 16! 

Idag är jag smått euforisk. Jag är nämligen:

- Inte illamående. 
- Pigg! Hörde ni? Pigg 🤗
- Utsövd
- Bara hostig utomhus och det är nog astma mer än förkylning pga rå luft. 
- Synligt gravid
- Stark nog att bära Alfred igen

(null)

Dessutom kände jag bebis sparka alldeles nyss. Tjohoooo! 

Den här graviditeten har äntligen passerat stadie tung och tråkig och plötsligt känns det så himla härligt stt vänta ett nytt barn. Efterlängtat! Dessutom känner jag mig inte längre om mamma + barn-fabrik + fru + skogsinspektor + matte utan som mig själv helt enkelt. Framförallt mig, och så det andra som små jordgubbar på tårtan. Nu har jag plötsligt fått ork och lust att planera och fixa och förbereda. Fast den här gången är det ju inte så mycket att göra. Vi har redan det mesta. Därför har jag plockat fram handarbetet igen och det är himla roligt! Jag tänkte ge tygblöjor ett bytt försök med nästa bebis. Har köpt några begagnade formsydda och ska sticka några skal att ha över. Om MA stickar i ull och fettar in dem ska det tydligen hålla tätt. Ska bli kul att testa. Funkar det inte vet vi ju var det finns vanliga att köpa! Dessutom kommer kag nog mest ha tygblöjor hemma och Danne vill kanske hellre använda engångs. Det får han så gärna. Jag vill nog mest lära mig lite nytt igen 🙂

(null)


Idag har vi åkt till Sundsvall iaf. Blir som vanligt bortskämda med myclet vila och en massa god mat. Danne bakade dessutom kaka. Alfred går från famn till famn. Vädret är äckligt kallt och snöigt men vi har ändå promenerat. Alfred ville åka vagn och grävde sen länge med en spade vi hittade på en lekplats. Annars åringen han runt runt i lägenheten som ett allmänt yrväder. 

(null) 
(null) 
(null)

Bara ibland får jag honom att ligga still och mysa en stund. Tur vi båda tycker om att läsa! 

(null)

Dante och jag håller betydligt lägre profil. Sitter i fotöljerna. Jag bläddrar i tidning. 

(null)

Hittar inspiration. Njuter av att inte behöva jaga efter virvelvinden. Att vara pigg och ändå få vila - det är ändå höjden av lyx! 

Inspiration
(null)