Dagens lista

Dagens utflykt
En dag på stan med besök i affärer och lunch på thairestaurangen. Nu vet tomten vad Alfred önskar sig (och mamman är stolt över hur duktig Alfred var i leksaksaffären och glatt överraskad över att han bara hade en önskning).

Dagens fynd
En hel påse böcker. Helt gratis! Alltså bibliotek är ju en sjukt bra uppfinning.

Dagens besök
Kafferep och lekdräkt med Jennifer och Wilma. Alltid lika trevligt! Wilma var så gullig i rävkläder från me-and-I "för att Alfred älskar rävar".

Dagens tokar 
Alfred och jag åkte gårdarna runt innan middagen, han på sin cykel och jag på mina skejtskidor. Superskoj. Barnsligt kul faktiskt! Men nog såg man ut som en tok där man stapplade fram på några centimeter snö 😝

Dagens skidåkare
... var knappast jag som tik varv på varv i trädgården, utan duktiga Alfred som hade riktig skidträning i Hallsta-spåren. Stolt men trött och frusen kille efteråt! 

Dagens lärling
Svea höll i stickorna och såg väldigt nöjd ut när vi var tre generationer tjejer på handarbetskväll. Sticka kofta. Prata. Fika. Svea älskar våra stickis-tisdagar och önskar bara att hon också kunnat styra sina händer lite bättre. Det ska nog kunna bli en pysseltjej av henne! 

Dagens sista tanke 
Vilken rolig vecka det här är, med något på schemat varje dag! Ska se till att tömma minneskortet och fylla dem med nya fina bilder till bloggen. 

Från en annan stickistisdag
(null)