Glimtar

Ps, några små guldglimtar förtjänar bloggen faktiskt också! 

1. Igår var Alfred hos bvc och han får alltid så mycket beröm för att han är pigg, framåt, verbal och klok. Stolt mamma ❤️ Hon tyckte han verkar ha landat på en viktkurva nu, smal men frisk, men påpekade igen att fett i maten alltid är bra. 

2. Alfred är såååå gosig med magen nu. Idag ville han pussa och krama den jättelänge när vi vaknade på dagen. Bebisen sparkar dessutom så att det känns utanpå numera så det är bara en tidsfråga innan Alfred och pappa får känna sina första små puffar 🤗 

3. Ikväll när vi skulle läsa stod vi vid bokhyllan och valde. Vilken vill du läsa frågade jag. Momomom svarade Alfred efter lite betänketid. Vi har en fin bok om ett barn som somnar med pappan i sjal, trots att det brukar vara mamman som nattar. På ett uppslag finns det valar med små kalvar och texten går typ valen hummar tyst sin sång, kalven somnar till en vaggvisa. Då har jag läst och sen sjungit "mom_mom_mom_mom_morooooom" sådär lågt och brummande. Alfred älskar det när han är trött. Nu när han är ledsen och mammig på dagarna har jag börjat sjunga sångerna jag sövde honom till som liten också och vagga honom. Riktigt mysigt och han blir väldigt lugn. Tror vi behöver den här intensiva tiden tillsammans innan nästa barn kommer! 

(null)