Fyndigt värre en solig dag

Soooool ☀️ När jag vaknade imorse, efter en sovmorgon till klockan sju (jajemen här tar man vara på sina möjligheter, eller inte ;-p) strålade solen in genom fönstret. Jag ville ut på en gång. Ut ut ut! Bärgade mig dock tills jag ätit frukost och druckit kaffe. Sen snodde jag upp en trött Alfred i sjalen och Danne tog hand om en ivrig hund och så gick vi till skogs. "Han kommer somna snabbt" sa vi med en blick på Alfred. Moahahaha det är jag som bestämmer verkade Alfred svara (fast det lät med som dadada just då) för inte somnade han inte. 
 
 
Vi hann gå hela rundan medan han höll sig vaken. Dricka kaffe med grannarna i vår nya cafémöbel utanför längan. Gräva bort jord från ytterligare en vägg. Börja måla grunden. Sen gav jag upp. La Alfred vid bröstet. Pang så sov han. Sen kunde jag lägga honom i vagnen (!!!). Jag hänger uppenbarligen inte med i svängarna längre! 
 
 
Klockan tolv hade jag och Jennifer planerat att åka till Graninge. När vi pysslade på i den soliga trädgården hann jag bolla det beslutet fram och tillbaka ett par gånger. Det är så mycket jag vill göra på en helg. Allt jag inte hinner när jag jobbar. Jag vill träffa alla vänner. Samtidigt vara ensam med Daniel och Alfred. Jag vill göra utflykter, åka på badhuset, hitta på saker. Samtidigt vila upp mig och ta det lugnt. Jag vill få fixat alla projekt i trädgården och städa huset och plocka undan. Samtidigt bara titta på Alfred när han kryper omkring och upptäcker världen. Ibland känner jag mig bara hetsig och besvärlig. Tillslut kände jag dock att det skulle vara trevligt att träffa en kompis och att det skulle passa bra eftersom Danne ville cykla och handla färg. Rätt beslut! 
 
 
Det var precis lika trevligt som alltid att hänga med Jennifer och Wilma. Alfred var vaken men nöjd i bilen dit. Jag hade med både ergobaby och skogsnäs-selen så båda barnen fick åka rygg medan vi gick runt bland grejerna. Vi plockade och pratade. Jag hittade lite småsaker. Badmingtonracketar, två par barnstövlar att växa i, en barnbok och leksaker till sandlådan. Dessutom en trapp-pall som min kollega önskat sig. När vi var klara trollade Jennifer fram kaffe, kakor och ostkrokar. Vi fikade och barnen lekte. Det var så mysigt att se på dem! Alfred blev dessutom inspirerad av Wilma och tog tre steg. Bra bra :-) 
 
 
På hemvägen somnade Alfred snabbt. Han vaknade först när jag stannade hos kollegan för att lämna pallen. Den blev väldigt populär, Pjuh! Där blev vi bjudna på kaffe igen och Alfred fick leka med barnbarnen som var på besök. Sen åkte vi hem till pappa. 
 
 
Han höll på att lassa grus intill huset och var nästan färdig. Det blir väldigt fint! Vi spolade av leksakerna och invigde dem genast i sandlådan. Ringde mormor och morfar en stund. Så var det dags för middag. 
 
 
Innan läggningen hann jag springa en runda också. Jag är så glad att Alfred trivs i cykelsitsen så att vi kan "träna" hela familjen. Numera vill jag vara med Alfred så mycket jag kan och är sällan sugen att springa ensam. Då är det lagom med en kortare runda med peppning vid sidan och Dante framför fötterna. 
 
Nu önskar vi oss en solig vecka! Tack tack på förhand.
#1 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vilken mysig dag :)

Svar: Ja, soliga dagar blir ju alltid extra bra, särskilt när man är ledig och har trevligt sällskap :-)
Sara

#2 - - Jennifer :

Tack för idag!! 😍