Sömnig hälsning

Klockan är inte ens åtta och jag är helt redo för sängen. Har ätit kvällsmat och ska bara borsta tänderna. Känns inte som en minut för tidigt att lägga sig vid åtta idag! Danne är hos Alfred nu. Lillpojken däckade redan vid sex och sedan dess har pappa fått trösta och natta om två gånger. Nyss lät det nästan omöjligt. Gallskrik och arga hostningar när han försöker tjuta på både in- och utandning. Ändå sover han nu igen. Ett bra steg mot målet att 1. somna i spjälsäng och 2. avveckla nattamningen. Det senare kännu allt viktigare. Både eftersom det förhoppningsvis förbättrar sömnen i egen säng och, desto viktigare, för att vi vaknar i en kisspöl alldeles för många nätter. Trots att vi byter blöja vid tio när vi lägger oss läcker den innan sex på morgonen, och det är inte alltid jag är tillräckligt alert och vaken för att byta däremellan. Är det fler som har det problemet? Jag antar att det ständiga suttandet bidrar!
 
 
Lunchen var god idag också och följdes av en stunds lugn och ro. Alfred körde lite yoga för att varva ner ;-). 
 
 
Därefter tog vi sittliften upp till toppstugan. Killarna mötte upp och vi fikade tillsammans. Undrar om fika någonsin varit, eller kommer vara, så viktigt som nu under amningen? 
 
 
Det var härligt att komma upp på toppen och se ut över fjällmassiven. Nu känner jag inget behov alls av att åka slalom. Ser istället fram emot en ny dag med längdåkning och någon biltur. 
 
 
En biltur gjorde Danne och jag idag också. Innan middagen åkte vi på tu man hand till Vemdalsbyn (romantiskt va ;-p). Där tittade vi in i en mysig inredningsbutik och tog lite bilder på kyrkan. 
 
 
Nej mu måste jag avlösa Danne innan vi båda somnat, han utan kvällsfika och jag sittande vid köksbordet. 
#1 - - Mamma:

Hoppas ni får sova gott!