KONSERTEN

Det blev en jättefin konsert! Jag är väldigt glad att vi gick dit, och det var faktiskt fantastiskt att få sitta på lyssnarbänk och njuta. Jag passade på att ta bilder med min kamera, och dessutom med en av bandmedlemmarnas. Så kändes det som om jag gjorde någon nytta. 

 

Alfred hängde med. Först på middag. Då kröp han runt, satt hos Mika, pratade och myste med Sanna, Jonas och Magdalena. Sen sjalade jag upp honom på ryggen. Tänkte att han skulle somna. Det gjorde han inte. 

 

Han satt i sjalen nästan hela konserten. Oftast nöjd. Jag stod och dansade lite intill väggen när jag inte tog kort. Kanhända tyckte de på bänkraderna bakom att jag störde lugnet lite. Hoppas inte det. Det är inte så lätt att sitta still och ”inte störa” med ansvar för en sjumånaders. Jag tyckte vi gjorde bra ifrån oss ändå. 

 

Efter en stund kom Daniel också och lyssnade. Vi enades om att det var rolig musik. Dessutom var det lättare för mig att njuta när vi var två om Alfred. Ett blöjbyte fixade han så att jag kunde sitta kvar i bänken. Sen var Alfred helt slut så vi smet innan konserten var helt färdig. 

 

Nu hoppas jag att vi kan sätta upp några låtar på Spelmansstämman i Ed i sommar så att jag också får tralla Dam-Di-Duidej och annat folkligt och kul.