Här händer det grejer

Första jobbveckan avklarad. Det firade vi igår med tacos hos Jennifer, Daniel och Wilma. Supermysigt! Wilma och Alfred är så söta ihop och lekte riktigt bra tillsammans. Så stora de blivit! 
 
 
På kvällen fick Danne lägga Alfred medan jag körde och hämtade Josefin. Hon blev nämligen lokalkändis efter att ha kört spoken-word om ockupationen på spelmansstämman. Nu kom hon för att delta i en gala för ockupationen. Superkul för oss! Vi utnyttjade dagen på bösta vid med att bestiga Multråberget.
 
 
Vi plockade lite blåbär på vägen. Fikade på toppen och pratade en massa. Fick dessutom himla bra benträningen och mina lungar jobbade som blåsbälgar med att pumpa luft genom rossliga luftrör. 
 
 
På kvällen lämnade vi killarna hemma och åkte i god tid mot stan. Vi hade inte kommit långt innan vi fick stanna vid en trafikolycka och hjälpa en medtagen dam. Ringa 112, stanna kvar, försöka lugna och ta beslut. Allt gick bra men vi blev allt lite skakade. Nu har jag varit med vid 2 olyckor och en brand på ett år, det får vara nog! Josefin gjorde ändå ett superfint framträdandenaom går att lyssna på via facebookgruppen Ådalen2017 (bland annat).