Lördagsbestyr

Det börjar bli mycket vilja i en liten kropp nu. En liten försmak på kommande viljekamper. När det inte blir som Alfred tänkt sig brukar han numera antingen sjunka ihop som en våt liten fläck mot golvet, eller med full kraft slänga sig i en båge bakåt. Det gäller att vara med! 
 
Morgon och frukost med dockan, men Alfies nappflaska fick hon INTE ha!
 
 
Vad Alfred helst vill just nu? Vara utomhus. Leka med Dante. Vara igång.
 
Test av trädgårdsoverall vid morgonpromenaden
 
Det får han oftast. Idag hängde vi i trädgården större delen av förmiddagen, med paus för ett kort sovpass kring tio. Vi tände en eld och grillade korv. Alfie som inte har varit överförtjust i vanlig mat (fast det tar sig helt klart sedan ett par dagar!) gapade villigt för den grillade korven. Det hjälpte troligtvis att han hade utsikt över både eld, gata och Dante :-). 
 
 
Efter lunch passade vi på att gräva och kratta lite mer medan dante och Alfred lekte med varandra. Alfred blev med jämna mellanrum arg när han inte hann ikapp sin hund. 
 
Gåvagn?
 
Vad han helst inte vill? Sova. Vara stilla. Sitta fast. Fast just det behöver han ju trots allt ibland. Tur att Danne är så bra på att söva, och att vi har bra bärdon till hands däremellan. På eftermiddagen fick vi en liten sovpaus och jag passade på att fota kläder och annat för att lägga ut på Tradera...
 
 
... sen sjalade vi vid middagen och därefter blev det en promenad med selen. Jag har äntligen fixat "gymkort" på forsmo IF igen så vi traskade ner till gymmet och körde familje-träning en stund. Det tyckte Alfred var hemskt kul och alla var nöjda (utom Dante). 
 
Danne värmde upp med lite extra tyngd
 
"kom igen latmask, lite bättre kan du!"
 
Alla kan träna på något! 
 
Nu ska jag äta och äta och äta inför nattens amning. Trött och sliten mamma för tillfället. Godnatt :-)