En massa hjärterum

 Ikväll gick vi och la oss klockan sex. Läste tre sagor och kelade med gosedjuren. Sen somnade jag före Alfred. Vaknade när Daniel kom hem. Det tar på krafterna att ha helg 😝
 
05.22 vaknade vi och jag kan inte påstå att jag var helt pigg då. Det låg en lugn dag framför oss. Paulina och Loui skulle titta förbi och leka med Alfie, i övrigt inga planer. "Jag kanske gör någonting idag" sa Danne vid frukost, "eller inte, vi får se". Någonting blev det! 
 
Jag och Alfred höll som bäst på att pyssla i köket. Vi hade majsknäcke i ugnen, hemgjord tahini på g och en linsgryta puttrande på spisen. Jag provade ett nytt knyt med hjälp av en youtubevideo och bar Alfred på höften.
 
 
Sprang ut för att fotografera oss i solskenet och...
 
 
BANG! Där for granen i marken. Grannen, Daniel, William och en motorsåg.
 
 
Killarna sågade och släpade ris. Det blev fint! Linsgrytan blev också god. En liten stund var vi super-konservativa i våra sysslor. Jag kände mig som en ur-kvinna som lagade mat med barnet på kroppen. 
 
 
Fast en dryg timme tidigare var det Danne som fick Alfie att sova i barnvagnsinsatsen så att vi båda i lugn och ro kunde slöa med kaffe och varsin mobiltelefon. Det är tur att vi är två och bra på olika saker! 
 
 
Under denna lugna förmiddag hade jag kontakt med både Paulina och Jennifer på messenger. Försökte planera in en lekstund med tre barn istället för två. Det gick som det gick, barnen sover när de måste och när Alfred vaknat sov Loui gott. Därför kom Wilma och Jennifer först. Alfred och Wilma lekte både inne och ute. Jennifer och jag pratade och gick husesyn. Vi åt linsgryta tillsammans och sa sen hejdå. Jag satte en trött pojke på ryggen. 
 
 
Sen kom Paulina och Loui. Ungefär samtidigt hörde Magdalena av sig. "Vi saknar er" skrev hon och jag kunde bara hålla med. "Kom hit" svarade jag och så fick vi huset fullt. Ända fram till middagen blev det lek, prat och mys. Min lille tröttis piggnade till och sken upp. Det är roligt med folk i huset. Han gick runt runt runt och vill vara med alla. Vid tre var han så trött att Danne la honom att sova i vardagsrummet igen. Mindre än en minut toh det innan Danne kom ut igen, utan barn. BOM så sov han, innan gästerna begav sig hemåt igen. 
 
En promenad till blev det, när sötungen vaknat igen. Sen kastade jag i mig linsgryta till middag och killarna åkte till Kramfors och Williams tåg. Vi stannade kvar och hade det lugnt och skönt. Ritade lite. Stökade undan. LA oss tidigt. Däckade. Inte så konstigt, eller hur!