En grå lördag med glimtar av färg

Idag har vi:

- Varit på Klädbytardag utan att få med oss något i den allmänna yran.
- Snott runt på stan i snöblandat regn en stund och fått med oss en fin gul trätaxi samt mat i magen och trevligt sällskap.
- Promenerat till älven i samma fulväder med kamera och fiskespö och Alfred i sjal.
- Promenerat hem från samma älv utan fisk men med famnen full av kläder, sjal, Alfred, kamera och spö. Tragglar nämligen fortfarande nya knyt och lyckas inte alltid så bra. På't igen!
- Fikat hemma
- Bakat påskgodis (maränger) och blåst ur ägg
- Sprungit
- Badat badkar

 Dagen har dominerats av obeslutsamhet och ingen aktivitet har riktigt klaffat, därav mängden saker vi provat på ;-). Känner mig ändå nöjd nu när jag landat i sängen med sovande pojke och bjuder på lite gråväders-bilder istället för klokheter ikväll. Hur har ni haft det denna lördag?
 
Grått på himlen men färgerna smälter sakta fram 
 
Vi beundrar storfiskaren på lagom avstånd
 
Fast någonstans längs vägen hamnar vi tydligen lite snett... ger upp sjalknytet och plockar ut Alfie. Tjohoo säger han åt det :-)
 
 Sen får Alfred hålla spöet en stund. Mäkta stolt och intresserad. Hade helst blivit lämnad att undersöka i fred en stund.
 
 
#1 - - Charlotte:

Hittade hit från LindaBlom - älskar din blogg, har sträckläst den hela morgonen!

Svar: Åh så roligt att höra :-) Tack för att du kommenterar! Jag älskar Lindas blogg, så mysig och trevlig att läsa. Skriver du också? Kram på dig, hoppas du får en bra söndag.
Sara